De beste manier om een pakketje te verpakken

met Inflatabag™

Het pakken van een pakket met Inflatabag™ als vulmateriaal is een effectieve manier om uw producten tijdens de verzending te beschermen. Volg onderstaande stappen om een pakket perfect te verpakken met behulp van Inflatabag™:

Voorbereiding van de doos

Zorg ervoor dat de doos schoon is en vrij van vuil of oude etiketten.

Plak de onderste naden stevig dicht om te voorkomen dat de doos tijdens het transport opengaat. 

Plaats een laag Inflatabags™ onderin

Begin met het opblazen van enkele luchtkussens, waarbij u voldoende ruimte voor de kussens overlaat om iets uit te zetten wanneer ze worden samengedrukt. Plaats een laag van deze opgeblazen kussens onderin de doos om een zacht bed te creëren voor uw producten. 

Bescherm uw producten

Wikkel eventueel elk item afzonderlijk in bubbelplastic, schuim of een ander beschermend materiaal dat geschikt is voor de specifieke breekbaarheid van het item. Plaats de ingepakte items in de doos, zorg ervoor dat ze stevig passen maar niet te strak. Laat wat ruimte over tussen elk item en de wanden van de doos.

Vul extra op

Blaas extra Inflatabags™ op en gebruik deze om de lege ruimtes tussen uw producten en de wanden van de doos op te vullen. Deze kussens fungeren als een buffer en beschermen de producten tegen verschuiven tijdens het transport.

Vul ruimtes op en creëer een top kussen

Als er nog openingen of ruimtes over zijn nadat u uw producten en de eerste luchtkussens hebt geplaatst, vul dan nog wat meer op. Zorg ervoor dat er voldoende opvulling is om de inhoud aan alle kanten, inclusief de bovenkant, te beschermen.

Sluit de doos

Als u uw producten veilig hebt verpakt en beschermd, sluit u de doos en verzegelt u deze met verpakkingstape. Zorg ervoor dat u de naden en hoeken van de doos versterkt.

Documenteer de inhoud

Overweeg om een pakbon of een lijst van inhoud in de doos bij te voegen voor eenvoudige referentie.

De beste opvulling bereikt u door een balans te vinden tussen voldoende opvulling om uw producten te beschermen en het voorkomen van verschuiving tijdens het transport.

Scroll naar boven